Predaj, záhrada, Nižný Klátov, Nižný Klátov 30 000,00 EUR navrhnúť cenu

"ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNY PREDAJ ZÁHRADY V NIŽNOM KLÁTOVE"

Ak túžite nájsť oázu pokoja len 15 minút od Mesta Košíc, ste duchom aj telom záhradkár, domáci kutil, máte fantáziu a predstavivosť, tak ste na správnom mieste. Pohodlne sa usaďte a verím, že po prečítaní nasledujúcich riadkov sa čoskoro na tejto nehnuteľnosti stretneme.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka na predaj „Z á h r a d u“ s rozostavanou chatkou s možnosťou jej dotvorenia resp. vlastnej výstavby.

Ponúkaný pozemok má plochu o výmere 561 m2, má svahovitý charakter. Prístup na pozemok je z väčšej časti asfaltový a makadam. V blízkosti stojace celoročne užívané chaty Vás presvedčia o tom, že aj tento terén má veľký potenciál. Na pozemku sa nachádza elektrina, na zdroj vody je možné využiť vodu, ktorá je sprístupnená v rámci záhradkárskej sezóny od apríla do októbra.

V prípade, že sa rozhodnete pre výstavbu chaty s celoročným užívaním, v tejto lokalite je možnosť navŕtania studne s dostatkom podzemnej vody. Odpad je možné riešiť formou žumpy. Ak by ste sa však rozhodli pre pripojenie obecnej vody, aj táto cesta je možná, nakoľko na spodnej vozovke sa nachádza vodovod, napojenie však aj vzhľadom na kopcovitý terén a vzdialenosť tejto záhrady by si vyžiadal dosť značné finančné investície. Veľkým plusom tejto lokality je jej neobmedzená zastavanosť.

Výhodami tejto lokality bezpochyby je tiché, príjemné prostredie plné zelene v podobe listnatých a ihličnatých stromov, nádherný výhľad do údolia krajinky, bezproblémová a rýchla dostupnosť autom do centra mesta a v neposlednom rade milí a nápomocní už celoročne žijúci susedia.

Cena tejto záhrady je 30 000€.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitnú špecialistku Ing. Ivetu Taškovičovú.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

EQUILIBRIO real je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej kódexom. Je ocenená v KE kraji titulom Realitná kancelária roka 2022 a je držiteľom ďalších ocenení.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: Záhrada, Pozemok, Nižný Klátov, Košice – okolie, eq, EQ real

  • Cena 30 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 18. 7. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100490 (P240702IT)
  • Lokalita Nižný Klátov
  • Výmera pozemku celkom 561 m2
  • Kanalizačná prípojka nie je
  • Elektrická prípojka na pozemku
  • Plynová prípojka nie je
  • Vodovodná prípojka nie je
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Ing. Iveta Taškovičová
Ing. Iveta Taškovičová Telefón: +421948901229 E-mail: iveta.taskovicova@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 

Podobné reality

Záhrada, Predaj, Nižný Klátov

Predaj, záhrada, 812 m2

Nižný Klátov 120 000,00 EUR

TOPlist TOPlist